Naši brendovi

NAŠA PRIČA

Svako od nas voli da istražuje, pronalazi inspiraciju i isprobava nove stvari. Vodeći se time smo još 2006. godine započeli razvijanje sopstvenih brendova. Privatni brendovi su zapravo marke proizvoda u vlasništvu trgovinskih lanaca, koji se samo u tim objektima mogu kupiti. Težili smo stvaranju proizvoda koji će imati savršen odnos cene i kvaliteta, a sa posebnim fokusom da po svom ukusu, svežini, pažljivo odabranim sastojcima i svim svojstvima proizvoda, budu po kvalitetu jednaki poznatim brendovima. 
Kao Delez Srbija postali smo lider u privatnim brendovima, ponosni na činjenicu da deo naših proizvoda dolazi od prestižnih svetskih proizvođača iz različitih delova sveta.  Jer svi volimo širok izbor kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama:

Kako biste kupovali još povoljnije

Kako biste kupovali još povoljnije, za vas smo izdvojili mnogo proizvoda po još nižoj ceni! Posebno obeleženi artikli vas čekaju na policama omiljenih Maxi, Tempo, Mega Maxi i Shop&GO prodavnica.*

 

Omogućili smo vam da po niskim redovnim cenama nabavite omiljene proizvode i još više uživate u svakoj svojoj kupovini. Delhaize Serbia ima za cilj da vam proizvodi koje svakodnevno birate obezbede visok kvalitet sa još većom uštedom i na tome marljivo radimo.

* Naglašavamo da u pitanju nije prodajni podsticaj već poslovna politika pružanja povoljnijih cena potrošačima u dužem vremenskom periodu. Moguća su odstupanja u broju artikla sa nižom redovnom u zavisnosti od njihove raspoloživosti u maloprodajnom objektu, što je uslovljeno formatom objekta, asortimanom, kao i prostorno-tehničkim mogućnostima konkretnog maloprodajnog objekta.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X