Sveže meso

Sveže meso

U portfoliju brenda Maxi mesara nalazi se 28 proizvoda, podeljenih po vrstama mesa – pileće, svinjsko, juneće, roštiljsko i ćureće. Svako upakovano u odgovarajuću posudu u modifikovanoj atmosferi (MAP), koja ima za cilj produžavanje svežine mesa. Na taj način meso u potpunosti zadržava sve svoje senzorne karakteristike i ne gubi ni na ukusu, ni na kvalitetu. Pakovano meso omogućava praktičnost i uštedu vremena prilikom kupovine.
 
U cilju potpune kontrole proizvoda privatne robne marke, sprovodimo različite aktivnosti kako bismo osigurali kvalitet tokom celog sistema od farme do radnje:
 
1. BEZBEDNOST HRANE – AUDIT (vršimo kontrolu proizvodnog pogona i proveru usklađenosti procesa proizvodnje sa definisanim standardima kvaliteta i bezbednosti koje zahtevamo od naših proizvođača)
2. DOBROBIT ŽIVOTINJA (kako bi se postigla potpuna sledljivost od farme do trpeze, vršimo kontrolu odakle dolaze sirovine za naše proizvode. Vodimo računa o uslovima u kojima žive životinje, da li imaju dovoljno hrane, vode i prostora zato što to direktno utiče na kvalitet robe koja se nalazi u našim objektima)
3. PRIJEM ROBE U DISTRIBUTIVNI CENTAR (proverava se ispunjenost definisanih zahteva o zdravstvenoj ispravnosti i higijeni)
4. LABORATORIJSKE ANALIZE I INTERNI MONITORING (u cilju kontrole ispunjenosti svih dogovorenih specifikacija receptura i kako bi se obezbedio kontirnuirani kvalitet i bezbednost proizvoda privatne robne marke, organizujemo redovne laboratorisjke analize i kontrole)

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X