Najčešća pitanja

DOBRODOŠLI U CENTAR MEGA POPUSTA! 

U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija  posluje 7 Tempo centara, dva u Beogradu, po jedan u Kraljevu, Vrnjačkoj Banji, Užicu i Šapcu. Kao i 4 Mega Maxi hipermarketa od kojih je jedan u Beogradu, Nišu, Čačku, Kragujevcu. 

Prvi Tempo centar u Beogradu je otvoren 15. jula 2004. godine . Na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara Tempo Viline Vode je podrazumevao širok asortiman proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima koji su bili u prilici da po niskim cenama obave veliku kupovinu. 

Tempo Ada je prvi hipermarket  u Srbiji  koji je odgovorio svetskim trendovima uređenja prostora, pa se tako na  oko 6.000 kvadratnih metara na Obrenovačkom putu br 3 i među  30.000 artikala, osećate kao da ste u laganoj promenadi.  Ovaj objekat je renoviran tokom 2015. godine, a zvanično je otvoren 03. aprila 2015. 

  

SPOJILI SMO NAJBOLJE ZA VAS- MEGA MAXI 

Mega Maxi hipermarket nastao je spajanjem Maxi i Tempo formata i to uzimajući ono najbolje – od Maxija kvalitet, a od Tempa cene.  

Odlikuje ga široki asortiman proizvoda, atraktivne promocije, neodoljive velike i male sezone i interesantni događaji. Tempo i Mega Maxi hipermarketi kao Centri mega popusta su mesto gde kupci mogu pronaći sve što im je neophodno i to po najpovoljnijim cenama.  

  

ČEKAMO VAS U TEMPU! 

U svakom trenutku vas u svih 7 Tempo centara očekuju: 

Specijalne ponude artikala na mega popustima koje kupci mogu pronaći svake nedelje.
Širok asortiman kvalitetnih proizvoda čiji se kvalitet i svežina čuvaju u modernim aparatima za odlaganje i čuvanje hrane. 
Odloženo plaćanje do 180 dana 
Parking 
Uslužno osoblje 
 Radno vreme 

RADNO VREME: 

   Beograd, Niš i Čačak - svaki dan od 0-24h 
   Vrnjačka Banja, svaki dan od 7:30 do 22h 
   Kragujevac, svaki dan od 7:00 do 24h 
   Šabac, svaki dan od 7:30 do 22:30h. 
   Užice i Kraljevo svaki dan od 6:00 do 24h 

LOKACIJE TEMPO CENTARA 

Tempo Viline Vode otvoren je 15. jula 2004. godine. Zauzima površinu od preko 5.000 kvadratnih metara i nalazi se u blizini centra grada, u Luci Beograd.  

Tempo Kvantaš – na autoputu za Zagreb, prostire se na skoro 8.000 kvadratnih metara. Ponuda sadrži oko 35.000 artikala, a ispred prodajnog prostora nalazi se veliki parking prostor za 700 vozila.U sklopu centra su banka, kafe-bar i igraonica za decu.  

Tempo Lekino Brdo – u ovom hipermarketu u Bačvanskoj 21,  koji se prostire na 3.500 kvadratnih metara, potrošačima je na raspolaganju besplatno dva sata parking prostora.  

Tempo Užice – otvoren je decembra 2009. godine. Objekat se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića bb, prostire se na površini od oko 3.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima oko 25.000 proizvoda. Parking prostor od 102 mesta nalazi se u sastavu objekta.  

Tempo Kraljevo – smešten u Industrijskoj zoni Šeovac, a potrošačima nudi oko 30.000 artikala na prostoru od oko 5.000 kvadratnih metara. Ispred objekta na raspolaganju je 400 parking mesta.  

Tempo Šabac – Poslednji otvoren Tempo hipermarket pleni modernim dizajnom na preko 2.000 kvadratnih metara i ima širok asortimanom proizvoda. Nalazi se u sklopu Capitol parka.  

Tempo Vrnjačka Banja – prostire se na poreko 2.000 kvadratnim metara uz obezbeđen parking za sve kupce.  

 

LOKACIJE MEGA MAXI CENTARA 

Mega Maxi Ada –  na  Obrenovačkom drumu broj  3, prostire se na  oko 6.000 kvadratnih metara i u ponudi ima oko 30.000 artikla. Uz parking ovde Vas očekuju apoteka, Benetton, Forma ideale, a tokom praznika se ovde organizuju i dodatne aktivnosti kao što su: klizališta, koncerti, božićno selo za najmlađe i slično.  

Mega Maxi Niš - smešten na ulazu u Niš, prostire se na 5.000 kvadratnih metara. Ponudom od 30.000 artikala, velikim parking prostorom, bankom i kafe-barom, kupcima je omogućena najugodnija kupovina.  

Mega Maxi Čačak – prostire se na površini od oko 3.000 kvadratnih metara i nalazi se u centru Čačka, Železnička kolonija bb. U svom asortimanu ima 25.000 artikala i garažu sa preko 80 parking mesta.  

Mega Maxi Kragujevac - Tempo centar u Kragujevcu  je prešao u Mega Maxi 30.6.2022. Prostire se na površini od oko 6.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima oko 30.000 artikala najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača.  

  

Poštovani potrošači, molimo Vas da imate u vidu da su moguća odstupanja u raspoloživosti artikala na akciji prikazanih na lifletu, u odnosu na one koji su raspoloživi u konkretnom maloprodajnom objektu, što je uslovljeno formatom objekta, kao i prostorno-tehničkim mogućnostima konkretnog maloprodajnog objekta. Ne odgovaramo za moguće štamparske greške. Sve cene su izražene u dinarima sa PDV-om. Akcijska ponuda važi od 7.7. do 13.7.2022. osim za artikle pored kojih je naveden drugačiji period trajanja akcija. Nastojimo da obezbedimo dovoljnu količinu proizvoda koji su na akciji. Može da se desi da zalihe određenih proizvoda nestanu pre kraja trajanja akcije. Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda. Sve svoje sugestije možete nam preneti putem e-mail adrese: potrosaci@delhaize.rs ili besplatnim pozivom TEMPO call centra 0800 3537 040. 

Logoi

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X