O nama

ZNA SE GDE SU MEGA UŠTEDE!

U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija posluje 11 Mega Maxi centara, četiri u Beogradu, po jedan u Šapcu, Kraljevu, Užicu, Vrnjačkoj Banji, Nišu, Čačku i Kragujevcu.

Prvi Tempo centar u Beogradu je otvoren 15. jula 2004. godine . Na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara Tempo Viline Vode je podrazumevao širok asortiman proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima koji su bili u prilici da po niskim cenama obave veliku kupovinu.

Tempo Ada je prvi hipermarket  u Srbiji  koji je odgovorio svetskim trendovima uređenja prostora, pa se tako na  oko 6.000 kvadratnih metara na Obrenovačkom putu br 3 i među  30.000 artikala, osećate kao da ste u laganoj promenadi.  Ovaj objekat je renoviran tokom 2015. godine, a zvanično je otvoren 03. aprila 2015. Tempo Ada je rebrendiran i prvi je Mega Maxi objekat u Srbiji. Pored objekta Mega Maxi Ada, druga tri objekta koja su rebrendirana u Mega Maxi format su u Nišu, Čačku i Kragujevcu.preostali objekti su rebrendirani u Mega Maxi tokom 2023 godine.

Mega Maxi hipermarket je dugi niz godina posvećen potrebama savremene porodice. Odlikuje ga široki asortiman proizvoda, atraktivne promocije, neodoljive velike i male sezone i interesantni događaji. Nastao je spajanjem Maxi i Tempo formata i to uzimajući ono najbolje – od Maxija kvalitet, a od Tempa cene. Mega Maxi predstavlja potpuno novo iskustvo kupovine, gde u modernom ambijentu kupci mogu sa uživanjem birati proizvode sa pijace, mesare, ribarnice, delikatesa, vinskog podruma, zdravijeg kutka ali i neodoljive pekare u kojoj se uvek mogu naći vruć hleb i peciva, ručno napravljeni i ispečeni u radnji. 

Mega Maxi hipermarketi su mesto gde kupci mogu pronaći sve što im je neophodno i to po najpovoljnijim cenama, uz nove akcijske ponude svake nedelje.

LOKACIJE MEGA MAXI HIPERMARKETA:

Naziv objekta Adresa objekta
Mega Maxi Viline vode Viline Vode bb
Mega Maxi Niš Bulevar 12. februara 80
Mega Maxi Čačak Železnička Kolonija bb
Mega Maxi Kraljevo Industrijska zona Seovac
Mega Maxi Vrnjačka Banja Kneza Miloša 184/g
Mega Maxi Užice Miloša Obrenovića bb
Mega Maxi Kragujevac Ugao ulica Save Kovačevic i Miodraga Vlajića Šuke
Mega Maxi Ada Obrenovački drum 3
Mega Maxi Lekino brdo Bačvanska 21
Mega Maxi Šabac Nova ulica bb - Majur
Mega Maxi Kvantaš

Autoput za Zagreb 35

 

O nama

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X